Dwarsfluit docent

Op zoek naar dwarsfluitles?

“Fluit leren spelen en les nemen bij Elisabeth is een van mijn beste beslissingen ooit geweest. In elke les leer ik op een ontspannen manier weer bij. Samen een duet spelen is het allerleukste en inspireert me enorm. Muziek was al mijn passie maar zelf dwarsfluit leren spelen verrijkt echt mijn leven. De lessen bij Elisabeth zijn gevarieerd, inspirerend en nooit saai! Ik kijk er iedere week naar uit.”

– Heleen –
“Elisabeth wist het beste in mij naar boven te halen en tegelijkertijd een gezellige sfeer neer te zetten tijdens de lessen met haar vriendelijkheid, geduld en fluit- en doceerkwaliteiten. Elisabeth ziet haar leerlingen als persoon en niet alleen als leerling.”
– Marthe –

Wil jij dwarsfluit leren spelen? Of speel je dwarsfluit en wil je de fluittechniek en muziekinterpretatie verbreden en verdiepen? Heb je een belangrijk optreden, bijvoorbeeld een concert of een auditie en zoek je een coach?

Dan ben je bij Dwarsfluitlespraktijk Elisabeth Hopman aan het juiste adres!

  • beginnende en (ver)gevorderde fluitisten
  • individuele, duo- en groepslessen
  • alle leeftijden
  • opleiding tot erkende muziekexamens A, B, C en D
  • dwarsfluit en piccolo
  • gratis en vrijblijvende kennismakingsles

In de dwarsfluitlespraktijk zijn beginnende en (ver)gevorderde fluitisten van alle leeftijden van harte welkom. Voor de jongste fluitisten worden de lessen aangeboden op plastic of houten dwarsfluitjes. De lessen vinden wekelijks plaats gedurende het cursusjaar. Voor gevorderde fluitisten zijn op afspraak lessen met een lagere frequentie mogelijk.
Tijdens de kennismakingsles worden de lesmogelijkheden en wensen wat betreft invulling van de lessen besproken. Neem voor meer informatie en/of het maken van een afspraak contact op.

Dwarsfluitpraktijk Elisabeth Hopman is aangesloten bij muziekschool Klankrijk Drenthe.

Praktisch:

De hoofdlocatie van Dwarsfluitlespraktijk Elisabeth Hopman bevindt zich in Assen bij Podium Zuidhaege, Zuidhaege 2 in Assen. De centraal gelegen leslocatie is vanaf de A28, gemakkelijk te bereiken en heeft gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is de leslocatie goed te bereiken met het openbaar vervoer, het station van Assen is op enkele minuten loopafstand.